پودر گوشت
پودر گوشت فرآورده ای است که از مازاد کشتار گاهی، کنسرو سازي (کنسرو گوشتی)، لاشه و اندام هاي ضبطی حیواناتی که در کشتارگاه های دام و طیور به علل مختلف براي انسان غیر قابل مصرف تشخیص داده میشوند و همچنین ضمائم قرمز لاشه (کبد، قلب، ریه ها) و ضمائم سفید لاشه (معده و روده که خالی و شسته شده باشد) و دستها و پاها بدست می آید .پودر گوشت در حدود ۵۵ % پروتئین خام دارد و تجزیه کردن و داشتن آنالیز آن بدلیل متغیر بودن ماده اولیه بصورت موردي، نیاز می باشد. میزان متیونین، سیستئین و تریپتوفان آن کم و لیزین آن بالاست. میزان انرژي پودر گوشت به میزان چربی موجود در آن بستگی دارد. وجود یک آنتی اکسیدان در پودر گوشت براي جلوگیري از فساد آن اهمیت دارد. پودر گوشت به این دلیل که حرارت می بیند و رطوبتش گرفته می شود آلودگی ندارد. ولی بزودي ممکن است آلودگی به آن منتقل گردد. پودر گوشت اگر حاوي استخوان باشد باید با قیمت ارزانتري در اختیار مصرف کننده قرار گیرد و در این حالت ۴۰ تا ۵۰ % پروتئین خام دارد و منبع خوبی براي کلسیم و فسفر می باشد. البته هر چه فسفر آن پائین تر باشد بهتر است چون ممکن است محدود کننده باشد.