پوسته های مرتبط
لینک های خارجی
9650
rtl,post-template-default,single,single-post,postid-9650,single-format-standard,theme-elision,elision-core-1.0.11,woocommerce-no-js,iconic-woothumbs-%d8%a7%d9%84%db%8c%da%98%d9%86,ajax_leftright,page_not_loaded,qode-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

بلاگ

غذای ماهی

  |   پت شاپ, خوراک دام و طیور, غذای ماهی, فیش میل   |   بدون دیدگاه

یکی از ارکان اصلی برای رشد و پرورش ماهی ها، غذای آن ها می باشد. غذای ماهی می بایست از کیفیت مناسبی برخوردار بوده و شامل تمامی مواد مغذی باشد تا ماهی ها در کم ترین زمان ممکن به یک رشد نسبی و مطلوب برسند. امروزه غذا های متنوعی برای ماهی ها وجود دارد که هر یک از آن ها با توجه به رژیم غذایی ماهی ها برای آن ها تهیه می گردد. باید بدانید بعضی از ماهی گیاهخوار، گوشت خوار و بعضی دیگر همه چیز خوار می باشند که بر این اساس خوراک و غذای آن ها انتخاب می شود. اگر می خواهید با این محصول بیش تر آشنا شوید، به شما توصیه می کنیم تا انتها با ما همراه بمانید و مطالب ذکر شده را مورد مطالعه و بررسی تان قرار دهید.

غذای ماهی

بررسی انواع غذای ماهی

همانطور که تاکنون متوجه شده اید، امروزه غذا های متنوعی برای ماهی ها تولید شده است که هر یک از آن ها می توانند به تنهایی باعث رشد بهتر ماهی ها شوند. از مهم ترین انواع غذای ماهی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • غذای خشک

اولین نوع از خوراک ماهی ها، می توان به غذای خشک اشاره نمود. ماهی های گوشتخوار و گیاهخوار می توانند به مصرف غذای خشک بپردازند. باید بدانید این غذا اغلب برای افرادی توصیه می شود که زمان کافی برای درست کردن غذای مخصوص برای ماهی های خود ندارند و همچنین تمایل دارند ماهی هایشان رشد کافی را داشته باشند. بسیاری از افراد ممکن است با خود بپرسند غذای خشک در چه انواعی در سطح بازار وجود دارد؟

در پاسخ به چنین سوالاتی باید بگوییم غذای خشک به صورت پلت، پودر، پولکی، گرانول، محلول های مکمل و… در بازار وجود داشته و مشتریان گرامی قادر به خریداری آن ها خواهند بود. عده ای ممکن است ندانند کدام نوع از غذای خشک را برای ماهی های خود خریداری کنند، به همین خاطر لازم به ذکر است با توجه به سایز دهان ماهی ها می بایست یک نوع مناسب از غذای خشک را انتخاب و خریداری کرد. دقت داشته باشید غذای خشک همواره می بایست دارای برچسب آنالیز شیمیایی باشند تا پس از مصرف مشکلی را برای ماهی ها در سالن های تکثیر به وجود نیاورند. غذا های خشکی که در سطح آب پخش شده و یا باز می شوند، برای خریداری مناسب نخواهند بود و لازم است پیش از خرید این موضوع را مد نظر خود قرار دهید.

  • غذای زنده

حال که با غذای خشک برای ماهی ها به خوبی آشنا شده اید، وقت آن است به از غذای زنده نیز آگاه گردید. غذا های زنده می توانند باعث رشد هر چه بهتر ماهی ها شده و سرعت تکثیر آن ها را افزایش دهند. بسیاری از افراد ممکن است خریداری غذای خشک را به غذای زنده برای ماهیان خود ترجیح دهند، اما باید بگوییم این موضوع امری نادرست تلقی می شود. زیرا غذای زنده مواد مغذی بیش تری را در خود جای داده است و برای تخم ریزی در ماهی ها بسیار حائز اهمیت هستند. در ادامه مقاله با انواع غذای زنده برای ماهی ها بیش تر آشنا خواهیم شد، لذا خواهشمندیم تا انتها با ما همراه بمانید.

غذای ماهی2

بررسی انواع غذای زنده برای ماهی ها

غذای زنده ماهی ها به دو نوع غذای زنده ابزی و غذا های زنده خاکزی تقسیم می شود که هر کدام خواص منحصر به فردی را برای ماهی ها و رشد آن ها خواهد داشت. ابزیان و خاکزیاتی که برای خوراک ماهی ها می توان استفاده نمود به شرح زیر می باشد:

  1. غذا های زنده ابزی

  • دافنی

اولین و محبوب ترین غذای زنده ابزی برای ماهی ها، دافنی می باشد. این غذا اغلب برای ماهی های موجود در اکواریوم ها مد نظر قرار می گیرد. طول این جاندار، 1 الی 3 میلی متر است که دارای یک نیم رخ بیضی شکل خواهند بود. دافنی ها را می توان برای انواع ماهی ها به ویژه ماهی های اکواریومی استفاده کرد.

  • لارو پشه

نوع دیگری از این محصول که امروزه به شدت مورد مصرف قرار می گیرد، لارو پشه ها هستند. پشه هایی که در آب های راکد تخم گذاری می کنند، تخم هایشان در نهایت به لارو پشه تبدیل شده که طول مد نظر برای صید آن ها 5 میلی متر است. دقت داشته باشید لارو پشه ها را می توان از طریق دم شان تشخیص و سپس صید کرد. بسیاری از مراکز فروش، به فروش لارو پشه ها می پردازند که در صورت تمایل می توانید به خریداری آن ها بپردازید.

  • توبیفکس

از دیگر محصولات در این زمینه، توبیفکس ها می باشند. بسیاری از افراد ممکن است با توبیفکس ها آشنا نباشند، به همین خاطر باید بگوییم این جانداران شبیه به کرم های قرمز و نخی شکل می باشند. پیش از آن که بخواهید توبیفکس ها را استفاده کنید، می بایست به شستشو دقیق آن ها بپردازید تا ماهی ها پس از مصرف، با مشکلی روبرو نشوند.

  • آرتمیا

آرتمیا یکی از غذا هایی است که در اب های شور دریاچه ارومیه می توان به صید آن ها پرداخت. اگر می خواهید به خرید آرتمیا بپردازید، می توانید آن را صورت فله و یا بسته بندی تهیه کنید و هیچ محدودیتی در این باره وجود نخواهد داشت. دقت داشته باشید افراد بسیاری آرتمیا را با نام های دیگری همچون تخم میگو می شناسند که دانستن این موضوع خالی از لطف نخواهد بود. از آرتمیا اغلب در سالن های تکثیر ماهی استفاده می کنند و کم تر کسی برای ماهی های اکواریومی از این محصول استفاده خواهد کرد.

  • کرم خونی

یکی از غذا های زنده برای ماهی ها که اغلب در برکه ها یافت می شود، می توان به کرم های خونی اشاره کرد. کرم های خونی اغلب بر روی آب برکه ها شناور بوده و به خوبی قابل تشخیص می باشند. در صورت تمایل می توانید این غذای مناسب را برای ماهی های خود از مراکز فروش معتبر تهیه کنید. وب سایت های معتبری به فروش کرم خونی می پردازند که می توانید به آن ها سر بزنید و کرم های خونی را در قالب منجمد تهیه کنید.

  1. غذا های زنده خاکزی

  • مگس سرکه

اولین نوع از غذا های زنده خاکزی برای ماهی ها، مگس سرکه نام دارد. همانطور که از نام این خاکزی مشخص است، می توان گفت این جاندار اغلب بر روی میوه های له شده و در حال خراب شدن پیدا می شود. مگس های سرکه ابعاد کوچکی داشته، اما در کم ترین زمان ممکن به تکثیر می پردازند. مگس های سرکه می توانند برای ماهی های اکواریومی بسیار مناسب باشند، لذا پیشنهاد می دهیم اگر در منزل تان ماهی های اکواریومی دارید، حتما به تهیه مگس های سرکه برای آن ها بپردازید.

  • کرم خاکی

علاوه بر کرم خونی که یک جاندار ابزی است، کرم خاکی نیز به عنوان غذای زنده برای انواع ماهی ها مورد استفاده قرار می گیرد. زمین هایی که دارای خاک نسبتا حاصل خیز هستند، در آن ها به وفور کرم های خاکی مشاهده می شوند. بسیاری از افراد ممکن است با خود بپرسند کرم های خاکی برای ماهیان کوچک چطور باید مصرف شوند؟ در پاسخ به چنین سوالاتی باید بگوییم کرم های خاکی ابتدا می بایست به تکه های کوچک تقسیم گردد و سپس در آب برای مصرف ماهی ها ریخته شود.

  • کرم سفید

آخرین جاندار خاکزی که می توان از آن استفاده کرد، کرم های سفید هستند. کرم های سفید معمولا 20 میلی متر طول شان است و محیط مناسب برای تکثیر آن ها، خاک کود می باشد. در صورت لزوم، می توانید از مراکز فروش معتبر به خریداری کرم های سفید بپردازید و از آن برای رشد و تکثیر ماهی هایتان استفاده کنید.

بررسی نکات لازم در هنگام غذادهی به ماهی ها

  1. کنترل دمای آب پیش از شروع غذادهی
  2. غذادهی بیش تر به ماهیان تازه متولد شده
  3. غذادهی به ماهی ها در طول روز
  4. خاموش کردن پمپ هوا به هنگام غذادهی به ماهی ها
  5. شروع غذادهی به ماهی ها پس از گذشت 24 ساعت از جابجایی آن ها
  6. عدم رطوبتی بودن غذا های خشک برای ماهی ها

سخن پایانی

همانطور که تاکنون متوجه شده اید، ماهی ها بر روی غذا هایشان به شدت حساس بوده و در صورت استفاده از غذا های نامناسب، با مشکلات گوارشی روبرو خواهند شد. به همین خاطر، در این قسمت از مقاله سعی نمودیم تا شما را به طور کامل و جامع با انواع غذا برای ماهی ها اشنا کنیم. امیدواریم با مطالعه مطالب فوق توانسته باشید سوالات و ابهامات ذهن خود را در این خصوص برطرف کرده و در صورت تمایل به خریداری غذای خشک از مراکز و وب سایت های معتبر بپردازید.

از دیگر محصولات ما نیز دیدن کنید:

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای
بدون دیدگاه

ارسال دیدگاه